Afbeeldingen voor de rollen

De gokautomaten werden uitgevonden in San Francisco, rond het einde van de 19e eeuw, door een werktuigbouwkundig ingenieur genaamd Charles Fey. De door Frey uitgevonden gokautomaat was puur mechanisch. De wielen werden in beweging gezet door de hendel aan de zijkant van de machine naar beneden te trekken, waardoor deze machines de bijnaam één-armige bandiet kregen. De draaiende wielen stopten op willekeurige posities door veren en een vertragend tandwielmechanisme.

Moderne gokautomaten worden door een computer bediend, d.w.z. de computer trekt een willekeurig getal en de rollen worden alleen rondgedraaid en gestopt om een look-and-feel te krijgen die vergelijkbaar is met de originele machines. Voor de Jokers Wild Tribute hadden de rollen die werden recycled passende afbeeldingen nodig. Dus heb ik vectortekeningen gemaakt van de verschillende symbolen en de rollen in de juiste configuratie samengesteld. De vierde rol is iets anders; omdat elke positie ook een speelkaart heeft die een belangrijke rol speelt in het spel.

De verschillende symbolen voor afdrukken samenstellen De afdruk is gelamineerd voor duurzaamheid en om het een glanzend uiterlijk te geven Alle vier de rollen gemonteerd met het nieuwe artwork

Voor het geval iemand de afbeeldingen wil gebruiken in een eigen project, de vectortekeningen die ik heb gemaakt voor de verschillende symbolen op de rollen kunnen hieronder worden gedownload:

download link download link download link download link download link download link

download link download link download link download link download link download link